Avís legal

En compliment de la llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que Yes, We Carn és una denominació comercial pertanyent a Gual Ramis, Joan, amb NIF 41521990K i domicili fiscal al Carrer Sant Bartomeu, 292 de la localitat d’Inca (Illes Balears).

Limitació de responsabilitat

No podem assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a les nostres pàgines web.

Part del contingut del nostre lloc web ha estat proporcionat per fabricants o proveïdors dels productes que representem. Per tant, amb els límits establerts per la llei, no assumim cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i/o precisió de les dades o informacions que apareixen.

Les nostres pàgines poden contenir enllaços a pàgines de tercers fora del nostre control. Per tant, no podem assumir responsabilitats pel que fa al contingut que pugui aparèixer en aquests enllaços.

Contingut protegit

Caldrà comptar amb el nostre consentiment previ per a la transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial dels textos de les nostres pàgines web i de les entrades del nostre bloc.

Igualment algunes de les imatges que apareixen al nostre lloc web han estat adquirides per poder fer-ne ús i estan sotmeses al pagament de drets d’autor. Per tant, no se’n permet la còpia ni l’ús sense consulta prèvia.