On ens pots trobar?

Els nostres serveis

Esdeveniments privats

Si tens una celebració sigui del tipus que sigui, som la teva millor opció!

Ens podem encarregar de molts d’aspectes en esdeveniments privats, en els qual dissenyem un menú acord a les teves necessitats amb la nostra àmplia oferta no tan sols d’hamburgueses i hot-dog, sinó amb una àmplia varietat d’altres carns i acompanyaments, així com diferents i molt variades racions i tapes, no tan sols del tipus com puguin ser nuggets o ales de pollastre, sinó que també podem oferir taules de formatges, embotits… ens adaptem a tot!

Podem servir begudes, oferint-ne un ampli ventall, el que inclou diferents vins i cava, així com si necessites barra lliure també ens podem encarregar de servir-la a preus molt raonables.

Com a serveis complementaris també podem oferir-te taules, cadires, mantells, coberteries i també el nostre tallador professional de pernil, disposant de distintes qualitats de pernil perquè cada esdeveniment és únic.

Fires, mercats i festivals

Ens encanta participar a tot tipus d’esdeveniments públics, atendre als nostres clients i oferir-los un producte de qualitat mentre gaudeixen d’un concert, una volta per la fira o mentre escolten els seus artistes preferits a un festival de música.

És la nostra especialitat ja que podem assumir un gran volum de demanda en poc temps gràcies a la capacitat de la nostra cuina i la quantitat d’emmagatzematge que disposem.

Els nostres processos a l’hora de cuinar i entregar els nostres productes fan que el temps de servei per cada client sigui mínim, el que contribueix a evitar grans coes i aglomeracions.

Per aquests tipus d’esdeveniments solem treballar amb els nostre producte estrella, les hamburgueses. Les oferim de distints sabors i gramatges perquè de grans a petits tinguin diferents opcions. També n’oferim de vegetals perquè no sempre tot és carn. Normalment oferim de manera complementària racions del tipus patates fregides, nuggets, ales de pollastre, croquetes de diferents sabors o patates braves, entre altres.