Qui som?

Yes, We Carn!, molt més que un food-truck!

Yes, We Carn! neix a principi de l’any 2020. Consisteix en un food-truck (remolc-cuina) per a l’elaboració i servei de menjars i begudes principalment a esdeveniments multitudinaris públics, com puguin ser fires, mercats; i també privats, com bodes, batejos, comunions i qualsevol altre tipus d’esdeveniment relacionat.

La tipologia del nostre food-truck es basa principalment en menjar de tipus hamburgueseria: hamburgueses, hot-dog i entrepans com a base, també pensant en oferir altres plats o racions com puguin ser ales de pollastre, croquetes i nuggets, entre altres, i també carns de qualitat com entrecot, chuletón o llom alt.

Disposem d’una oferta de menjars molt àmplia i una oferta de serveis complementaris on també ens podem fer càrrec de les begudes, barra lliure, taules i cadires, mantells i coberteria i altres serveis com pugui ser un tallador de pernil professional, el que ens dona la possibilitat d’oferir un servei complet en esdeveniments privats segons les necessitats o preferències dels nostres clients. 

El projecte d’aquest food-truck és diferent a una caravana que ha sigut modificada de manera simple per poder acollir una cuina ja que el nostre remolc està dissenyat a mida i fabricat expressament per a portar a terme la venda ambulant en quan a materials de construcció ens referim.

El projecte de Yes, We Carn! és fruit d’un llarg període d’estudi i des de la seva creació fins al darrer detall estan pensats per ser un projecte seriós i complir amb totes les exigències tant tècniques, com legals i sanitàries per oferir als nostres clients productes de qualitat amb les màximes garanties.

Gràcies al disseny de la nostra cuina i l’equipament que disposem podem treballar amb molts alts volum de demanda de manera ràpida i eficient. De la mateixa manera la nostra capacitat d’emmagatzematge ens permet sempre disposar d’existències per atendre la demanda dels nostres clients.  

Darrer d’aquest projecte hi ha també un estudi de mercat previ, un pla d’empresa complet amb informes de viabilitat, rendibilitat i plans de màrqueting, entre altres.