Un nou inici

Grup de gent gaudint del menjar davant la food-truck de Yes, We Carn

Iniciem la nostra activitat el juliol de l’any 2021, després de més d’un any i mig aturats per mor de la pandèmia.

Després d’haver dissenyat de manera molt meticulosa el nostre remolc i la cuina interior, i trobar un fabricant de food-trucks a la península ens vàrem decidir a posar en marxa aquest projecte.

Una vegada arribats amb el remolc dissenyat tal i com nosaltres volíem varem arribar en vaixell a Mallorca i ja a la nostra illa li varem instal·lar la cuina segons les nostres indicacions, per tal de fer el nostre servei el més eficient i ràpid possible.

Una vegada tot finalitzat i obtinguts els permisos, assegurances i altres aspectes legals obligatoris, ens va parar la pandèmia durant gairebé any i mig. Temps que varem seguir treballant al nostre projecte però d’altres maneres i varem tenir un temps “extra” per acabar de perfilar alguns aspectes que no havíem tingut temps fins aleshores.

Una vegada superada la pandèmia, va començar la nostra activitat!

El nostre primer esdeveniment el vàrem fer al Mobofest, llavors a Lloret de Vistalegre i en gairebé tres dies de concerts vàrem servir més de mil cinc-centes hamburgueses i unes set-centes racions de patates, entre altres. Un increïble inici en el que varem disfrutar com a nins petits d’estrenar-nos, atendre els nostres clients i veure com érem acollits amb una impressionant rebuda en el primer esdeveniment de tot el nostre recorregut.

Moltes hores de preparació i torns de feina molt llargs però gaudint tots i cadascun dels moments que vàrem atendre als nostres clients preparant diferents varietat de les nostres hamburgueses i complementant-ho amb patates fregides, croquetes de pollastre i espinacs i ales de pollastre fregides.

Tres dies de música amb concerts variats i en un espai ampli. Un esdeveniment marcat per les encara presents restriccions però que ens va encantar participar, malgrat el diluvi caigut la segona nit del festival i que serà recordada per tots els presents durant molt de temps!