We love burgers!

Hamburgueses amb formatge a capses, disposades en línia

Quan varem començar a pensar en idees pel nostre projecte teníem ben clar que la protagonista del nostre menjar serien les hamburgueses.

Voliem un producte de qualitat en tots els aspectes, des d’el pa fins al darrer complement, pel que al llarg de diversos mesos varem anar provant diferents pans d’hamburguesa, diferents hamburgueses i combinacions d’ingredients per trobar el que creiem seria la nostra major senya d’identitat.

També teníem clar que volíem fer una aposta per trobar producte local tant com ens fos possible en els nostres ingredients i elaboracions. 

Finalment i després de molta recerca vàrem trobar un fabricant de pa d’hamburguesa a Mallorca, la nostra illa, on s’elabora un pa d’hamburguesa artesanal, amb la massa mare com a ingredient habitual i que atorga al pa una qualitat en el sabor i en la textura immillorables.

Les patates i vegetals, com la ceba, que posem a les nostres hamburgueses provenen de cooperatives agràries de l’illa de Mallorca, resultant en un producte km. 0 i totalment local.

També investigant vàrem trobar un proveïdor d’hamburgueses mitjançant el qual hem pogut fabricar les hamburgueses a mida tal i com ens agraden. Això és, sense conservants, colorants ni additius el que fan que el nostre producte sigui únic i exclusiu en totes les seves variants, el que resulta en un hamburguesa de qualitat i amb un sabor i olor característics i que fan les delícies dels nostres consumidors.

La carn de les nostres hamburgueses va ser el que més ens va costar afinar, i per tal objecte vàrem fer un seguit de proves a cegues amb amics i família, per tal d’assegurar-nos que el producte que oferíem era apreciat i que a la majoria agradava.    

L’estrella de les nostres hamburgueses és la de vedella Angus, una hamburguesa de 180 grs. amb un sabor increïble a vedella típic de la raça Angus, amb un sabor potent però sense fer que l’hamburguesa sigui seca, ja que la relació de carn magra i greix de 80/20 fa que es mantingui sucosa i és la que més triomfa en els nostres esdeveniments.

També de vedella tenim la Wagyu, de 160 grs. i una mica més fina que la d’Angus, també porta el sabor característic de la raça Wagyu, d’origen asiàtic. Té un sabor a vedella però molt més delicat que l’Angus i que és una de les nostres hamburgueses Premium per excel·lència.

Per aquells amb més gana acabem d’incorporar una nova varietat de vedella de 200 grs., feta única i exclusivament de carn madurada de vedella amb uns 40 dies de maduració aproximadament. Una senyora hamburguesa amb el gust típic i intens de la carn madurada que tant de moda s’està posant últimament.

Tenim un ventall molt ampli d’hamburgueses, on podem destacar també les de pollastre de 110 grs., la mixta de vedella i porc de 100 grs. i molt apreciada pels més petits, així com altres variants més modernes com la vegetal de proteïna de pèsols i verdures, ja que gairebé sempre trobem vegetarians i també ens agrada veure’ls menjar al nostre food-truck.